Διαμερίσματα Sea Colours

Studio - Διαμερίσματα Sea Colours, στην παραλία του Αγ. Νικολάου... και η διαμονή σας θα μείνει αξέχαστη! Read more

http://teamwork.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/145377sea_colours.jpg
Ανακαλύπτοντας την Σύρο, 2η Διαδρομή Εκτύπωση E-mail

Ξεκινόντας από την πλατεία Ηρώων, 700 μ. μετά παίρνουμε τον δρόμο δεξιά για τον οικισμό Τάλαντα 4 χμ. Μετά την εκκλησία του Τίμιου Σταυρού πηγαίνουμε αριστερά και αφου περάσουμε τις εργατικέ κατοικίες θα δούμε τους οικισμούς Φουρλάκοι καί Αγρός. Δεξιά ο δρόμος οδηγεί στο χωριό Πάγος οπου και η προτομή του Paul Coupers που δίδαξε στούς Συριανούς την τέχνη των θερμοκηπίων.
2nd-suggestion.jpgΣυνεχίζοντας ευθεία θα συναντήσουμε το μεσόγειο χωριό Παρακοπή με τα μεγάλα πευκόφυτα κτήματα, τα επιβλητικά αρχοντικά και τον Ορθόδοξο Ι.Ν.του Τιμίου Σταυρού. Μετά συναντούμε το χωριό Βήσσας 7,6 χμ. Και στην συνέχεια την πολυτραγουδισμένη Ποσσειδωνία η Ντελαγράτσια 9,7 χμ. Ενα θαυμάσιο χωριό με μεγάλα δενδροφυτεμένα κτήματα και υπέροχες νεοκλασικές βίλλες του περασμένου αιώνα. Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ταβέρνες και εστιατόρια.

Πολλές παραλίες, του Φετουρή μικρή η πρώτη που θα συναντήσουμε στρίβοντας αριστερά, 500 μ. μετά στον μικρό δρόμο θα συναντήσουμε τις Αγκαθωπές πολύ ωραία καθαρά νερά, υπήνεμη στον βοριά, γιά πολλούς η ομορφώτερη στην Σύρο, συνεχίζοντας θα δούμε στο τέλος του δρόμου το Κόμιτο μια ερημική σχετικά παραλία με βότσαλα και άμμο κατάλληλη για πολύωρη παραμονή λόγω της σκιάς που προσφέρουν τα αλμυρίκια.
Επιστρέφοντας πίσω στον κεντρικό δρόμο και στρίβοντας αριστερά πρός Φοίνικα θα δούμε την παραλία του Βούλγαρη. 800 μ. μετά το χωριό Φοίνικας 11,4 χμ. Μικρό λιμάνι για κότερα, υπήνεμη αμμουδιά για μπάνιο και θαλάσσια σπόρ στον μεγάλο κόλπο. Ξενοδοχεία, δωμάτια, ταβέρνες .

Συνεχίζοντας τον κεντρικό δρόμο και στρίβοντας αριστερά φθάνουμε στο Γαλησσά. Ωραία μεγάλη παραλία και μια μικρότερη του Αρμεού πίσω από το γραφικό εκλησάκι στο λόφο της Αγίας Πακούς (παράφραση της Αγίας Υπακοής),κατάλληλη για γυμνιστές. ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και 2 Camping, ταβέρνες, μπαράκια.
Βγαίνοντας απο τον εσωτερικό δρόμο και στρίβοντας αριστερά στον κεντρικό θα επιστρέψουμε στην Ερμούπολη μετά από 8,6 χμ.

 

foinikas-syros

agkathopes-syros

Η παραλία του Φοίνικα

Αγκαθωπές, μία από τις τρεις παραλίες της Ποσειδωνίας,

komito-syros

galissas-syros

Το Κόμητο Η παραλία του Γαλησσά
 
GreekEnglish (United Kingdom)
team-logo
Ακτή Παπάγου 18, Ερμούπολη
Τηλ.: +302281083400
Fax
: +302810 83508
Ε-mail: teamwork@otenet.gr

Visitors Counter

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα52
mod_vvisit_counterΧθές128
mod_vvisit_counterΕβδομάδα617
mod_vvisit_counterΑυτόν τον μήνα2425
mod_vvisit_counterΣυνολικά421267