Διαμερίσματα Sea Colours

Studio - Διαμερίσματα Sea Colours, στην παραλία του Αγ. Νικολάου... και η διαμονή σας θα μείνει αξέχαστη! Read more

http://teamwork.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/145377sea_colours.jpg
Ανακαλύπτοντας την Σύρο, 1η Διαδρομή Εκτύπωση E-mail

1st-suggestionΞεκινόντας από την πλατεία Ηρώων κατευθυνόμαστε αριστερά προς Λαζαρέτα, περιοχή απέναντι από την Ερμούπολη, όπου βρίσκεται το παλιό λοιμοκαθαρτήριο και η εκλησία του Αγ.Ελευθερίου. Συνεχίζοντας τον κεντρικό δρόμο περνάμε από το χωριό Μάνα 2,5 χμ.

Πηγαίνοντας αριστερά φθάνουμε στο Αεροδρόμιο. Συνεχίζοντας τον δρόμο παρακάμπτουμε αριστερά και φθάνουμε στην Αζόλιμνο 4,5 χμ. Μικρή όμορφη παραλία, ταβέρνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια,μ ικρά ξενοδοχεία Μετά συναντούμε τρεις διαδοχικές παρακάμψεις που οδηγούν στούς Σαντορινιούς, στην Φάμπρικα και στις Φωκιότρυπες, όχι πολυσύχναστες μικρές παραλίες.

Συνεχίζοντας τον κεντρικό δρόμο συναντούμε το χωριό Βάρη 7,5χμ. Ωραία υπήνεμη παραλία με ψιλή αμμουδιά και ρηχά νερά κατάληλη για παιδιά.Ταβέρνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία. 500 μ. μετά η μικρή παραλία Αχλάδι.Υπήνεμη παραλία,ταβέρνα και ξενοδοχείο.

Συνεχίζοντας φθάνουμε στο Μέγα Γυαλό 9 χμ. Ωραία μικρή,υπήνεμη παραλία.Ταβέρνες ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία. 500 μ.μετά μιά παράκαμψη αριστερά μας φέρνει στην Αμπέλα. Ωραία μικρή όχι πολυσύχναστη παραλία.Ταβέρνα και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Εδώ δεν θα συνεχίσουμε προς Ποσσειδωνία που οδηγεί ο δρόμος αλλά θα επιστρέψουμε πίσω για να επισκευθούμε το παλιό αρχοντικό χωριό Χρούσσα παρακάμπτοντας αριστερά 200 μ. μετά τον ορμο της Βάρης. Παλαιά αρχοντικά του περασμένου αιώνα κρυμένα στα πεύκα. Ταβέρνα.

lazareta-syros
Λαζαρέτα. Η νέα μαρίνα και το παλιό λιμοκαθαρτήριο

Δύο Ορθόδοξοι Ι.Ναοί της Παναγίας και του Αγ.Σπυρίδωνα και φεύγοντας σε μια παράκαμψη αριστερά στο μικρό λόφο η Καθολική εκκλησία της Παναγίας της Φανερωμένης. Επιστρέφοντας στον κεντρικό δρόμο θα περάσουμε την διασταύρωση που αριστερά οδηγεί στά χωριά Παρακοπή, Βήσσας, Ποσσειδωνία και Φοίνικας και δεξιά μέσα απο το χωριό Ανω Μάνα θα επιστρέψουμε στην Ερμούπολη.

vari-beach-syros

megas-gialos-syros
Η παραλία της Βάρης Μέγας Γυαλός
 
GreekEnglish (United Kingdom)
team-logo
Ακτή Παπάγου 18, Ερμούπολη
Τηλ.: +302281083400
Fax
: +302810 83508
Ε-mail: teamwork@otenet.gr

Visitors Counter

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα49
mod_vvisit_counterΧθές128
mod_vvisit_counterΕβδομάδα614
mod_vvisit_counterΑυτόν τον μήνα2422
mod_vvisit_counterΣυνολικά421264